Üdvözöljük,
A BLUE HOME BÚTORÁRUHÁZ HONLAPJÁN.

Most jár nálunk először, avagy már a sokadik bútorbolt oldala után, akkor NE LÉPJEN TOVÁBB! JÓ HELYEN JÁR!

Áruházunkban nem ugyanazt a bútorportékát fogja megtalálni, mint máshol. Mi gondoltunk az Ön igényeire és az Ön stílusára is. A 20. századba lépve, szinte rohamosan jöttek létre a nagyüzemi bútorgyártó cégek, közel azonos technológiával. Ezekkel a bútorokkal feltöltődött a piac és ahogy Ön is láthatja, már minden bútoráruház honlapján, ugyanazokkal a bútorcsaládokkal találkozik, melyek az olcsóbb árakkal igyekeznek meggyőzni Önt. Azonban a bútor, amit vásárolt nagyon rövid idő alatt prezentálja a silány minőséget is. Minek vásárolna két évente bútort, ha ezt megtehetné nálunk 10 évre is?

Nagy figyelmet fordítunk, kizárólagos gyártóink kiválasztásában a piaci árakra is tekintettel, hogy Önnek az anyagi része se legyen megterhelő. Így tudjuk garantálni, hogy a nálunk vásárolt bútorok minőségben is kifogástalanok, valamint, hogy azzal a bútorral amit Ön választott, nem találkozik mindenhol.

Továbbá, áruházunkban lehetősége van, SAJÁT MÉRETRE GYÁRTOTT, ÖN ÁLTAL MEGÁLMODOTT FORMA alapján, ülőgarnitúrák megrendelésére is a partnergyártó cégünk révén.

Elkészítjük álmai kanapéját, melyet garantáltan nem fog látni másnál.

 ÖN ADJA MEG A MÉRETET
 ÖN ADJA MEG A FORMÁT
 ÖN ADJA MEG A STÍLUST ÉS A SZÍNT! ÁLMODJA MEG ÜLŐGARNITÚRÁJÁT!

TEKINTSE MEG ÁRUHÁZUNK TERMÉKEIT ITT! LÁTOGASSON EL HOZZÁNK SZEMÉLYESEN IS!

Kollégáink több éves értékesitési tapasztalattal és készséggel várják Önt a Blue Home Bútoráruházban!

Cégadatok

Blue Home Bútor Kft.
2338 Áporka, Petőfi Sándor utca 114.
Adószám 26216092-2-13
Cégjegyzékszám 13 09 190894

Üdvözlettel:
Blue Home csapata